Wie is Claudia Rietman

Een stukje over mij persoonlijk en wat ik doe.

Mag ik mij aan u voorstellen

claudia rietman, medium

Mijn naam is Claudia Rietman en ik ben werkzaam als medium, Tarotiste, magnetiseur en Numerolog.
In mijn praktijk help ik de mensen door onder andere consult en behandeling.

Als klein meisje zag ik al dingen die andere mensen niet konden zien en hoorde ik ook overleden personen zoals mijn oma tegen mij praten of ik pakte de gedachten en emoties van andere mensen om mij heen op.

In de nacht werd ik vaak wakker omdat er van alles bij mij kwam om met mij te ‘praten’.
Toen ik ouder werd gebeurde er steeds meer dingen en ik merkte dat de dromen die ik had vaak boodschappen bevatten die uitkwamen.
Ook gebeurde het dat ik als ik in gesprek was vaak opmerkingen maakte waarvan later bleek dat ik iets had gezegd wat ik niet kon weten over die persoon waarmee ik had gesproken.
Er zoveel gebeurde zoveel dat ik toch wel graag wilde weten wat er nu met mij aan de hand was en ben ik op zoek gegaan naar antwoorden.

Ik merkte dat de mensen om mij heen en vooral de volwassenen er veel moeite mee hadden en mij belemmerden in mijn zoektocht.
Al met al bleek dat het grootste probleem was dat ik te dicht bij de waarheid kwam.

Een eerste kennismaking

In 2008 besloot ik om eens naar een spirituele beurs te gaan en daar ontmoette ik een zeer bijzondere man die was aanwezig als medium en mensen konden bij
hem terecht voor een consult.

Ik had van het woord medium nog nooit gehoord dat was voor mij een volkomen nieuw begrip dus ik had helemaal geen idee wat het inhield.
Hij was erg direct tegen mij ons gesprek en heeft mijn vragen waarmee ik al zo lang rondliep kunnen beantwoorden.
Tijdens ons gesprek merkten wij beiden dat wij een connectie hadden en dat ook het geen toevalligheid was dat wij elkaar hebben ontmoet.

De sprong in het diepe

Op een dag vroeg hij of ik hem wilde begeleiden bij een huisreiniging, natuurlijk wilde ik dat wel alleen ik wist niet eens wat dat was.

Daar op het adres aangekomen heb ik het geweten want de negatieve energieën kwamen van alle kanten op mij af.
Ik werd door hem in het diepe gegooid en ik moest maar zien hoe ik er uit kwam en op deze wijze heeft hij mij veel geleerd en dat ging vaak zeer hard.

Steeds meer andere energieën / gidsen etc. kwamen zich melden die mij boodschappen doorgaven en hielpen.
Toen kwam het moment dat dit medium tegen mij zei dat het tijd werd dat ik de boodschappen ging uitspreken naar degenen voor wie ze zijn bedoeld en dat was dan ook mijn eerste stap richting mijn mediumschap.
Dit is in de jaren steeds verder gegroeid en in al die jaren heb ik veel ervaringen mogen opdoen.
Inmiddels heb ik een eigen praktijk en komen mensen vanuit heel Nederland en zelfs vanuit het buitenland zoals Belgie, Duitsland, Zweden en Denemarken naar mij toe als zij raad nodig hebben.

Ik ben trots dat ik dit mag doen en dat ik er mensen mee kan helpen die het nodig hebben.

WERK ERVARINGEN

Medium, paragnost, magnetiseren, healing op afstand, fotolezen, pendelen, reiki, sjamanisme, kruidenmagie, kaarsenmagie, encaustic art, aardstraling opsporen, huisreinigingen, openbare avonden, huiskameravonden, beurzen.

Klaar voor verandering?