Spirituele praktijk 'de Vonk'

Disclaimer

DISCLAIMER

informatie

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op de website met naam: www.claudia-rietman.com – Spirituele praktijk ‘de Vonk’. 

Door deze website te bezoeken of de op deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. 
Tevens attendeer ik u dat de voorwaarden elders genoemd op deze website, oftewel de Algemene voorwaarden ook van toepassing zijn. 
Het niet nalezen en/of naleven is voor uw eigen rizico en kunnen geen claims over worden gemaakt. 
 

gebruik van de website

De informatie op www.claudia-rietman.com  hierna genoemd ‘website’ is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. 

Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. 
Hoewel deze website met veel zorg is samengstelt en er wordt gestreefd naar een zo up-to-date mogelijke website, kan er geen verantwoordlijkheid en aanspakelijkheid accepteren voor het gebruik, juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie van deze website. 
Bij vragen of opmerkingen over gegevens op deze website kunt u een email sturen naar:
info@claudia-rietman.com

auteursrecht

Alle op de site afgebeelde gegevens, waaronder begrepen teksten, foto’s, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen en logo’s zijn in eigendom van de eigenaar van deze website en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht.
Het is dan ook niet toegestaan om op welke wijze dan ook de teksten, foto’s, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen en logo’s etc. te gebruiken zonder vooraf schriftelijke toestemming te vragen.
Dit kan gedaan worden door een email te sturen naar: info@claudia-rietman.com

linken

Zonder schriftelijke toestemming is het niet toegestaan een link te plaatsen op andere websites die verwijst/ linkt naar deze website.