Spirituele beurzen

Events

Naast mijn werk als medium in mijn eigen praktijk organiseer ik ook enkele malen per jaar een spirituele beurs.

 

Aankomend evenement

Zondag 27 oktober 2019
Spirituele beurs
Kulturhus ‘de Vos’  Westendorp

Entree: € 3,=

Voor meer informatie klik op het event en bezoek de pagina.


SPIRITUALITEIT IN DE RUIMSTE ZINS DES WOORDS

De gezellige en inspirerende spirituele beursen bieden een breed en georiënteerd aanbod van stands op het gebied van spiritualiteit en gezondheid.

wat u bij ons kunt vinden

Psychometrie, helderziende waarnemingen, tarot, lenormand, stenen en mineralen, numerologie, fotolezen, auralezen, pendelen, reiki, whitetime healing, magnetiseren, access consiousness, sjamanisme, fengshui, bloesemremedie, zielstekeningen, gidstekeningen, spirituele schilderijen, krachtschilden, voeden en gezondheid, diverse verkoopstands en natuurlijk veel informatie.

Zo kunt u ervoor kiezen om een consult af te nemen of u probeert eens een behandeling bij een van de aanwezige therapeuten om zo voor u zelf te ondervinden wat u prettig vind en bij u past.
Naast consult en behandeling kunnen zij u ook informeren over de verdere mogelijkheden die zij in hun praktijk nog kunnen aanbieden.

 

lezingen

Het streven is om op iedere spirituele beurs interessante lezingen aan te bieden, dit kan over verschillende onderwerpen gaan.

De lezingen op de spirituele beurzen zijn GRATIS voor de bezoekers.

 

Paranormaal medium Herman Vonk
tijdens een zaalsessie.
workshop, meditatie of healing

Enkele standhouders bieden ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld mee te doen aan een workshop, meditatie of een healing, hiervoor kunt u zich dan opgeven bij de desbetreffende standhouder.
Deze zal u informeren over de mogelijkheden en de kosten.

 

het aanbod

Het aanbod van standhouders kan verschillen per beurs, het kan dus voorkomen dat niet alles wat genoemd is ook daadwerkelijk aanwezig is die dag, het aanbod verschilt per beurs.

consulten en behandelingen

De standhouders bieden u een kennismakingsconsult/ behandeling aan, hiervoor mogen zij maximaal een bijdrage van € 20,= euro vragen per consult of behandeling, kennismakingsconsulten zijn kortere consulten.

entree

De entree van onze beursen bedraagt € 3,= per bezoeker, dit is inclusief de toegang tot de lezingen.
Kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee naar binnen, natuurlijk wel onder begeleiding van de ouders.

Call Now ButtonBellen