Spirituele beurzen

Events

Naast mijn werk als medium in mijn eigen praktijk organiseer ik ook enkele malen per jaar een spirituele beurs.

SPIRITUALITEIT IN DE RUIMSTE ZINS DES WOORDS
De gezellige en inspirerende spirituele beursen bieden een breed en georiënteerd aanbod van stands op het gebied van spiritualiteit en gezondheid.

WAT U BIJ ONS KUNT VINDEN
Psychometrie, helderziende waarnemingen, tarot, lenormand, stenen en mineralen numerologie, fotolezen, auralezen, pendelen, reiki, whitetime healing, magnetiseren, access consiousness, sjamanisme, feng shui, bloesemremedie, zielstekeningen, gidstekeningen, spirituele schilderijen, krachtschilden, voeding en gezondheid, diverse verkoopstands en natuurlijk veel informatie.

Zo kunt er voor kiezen om een consult af te nemen of u probeert eens een behandeling bij een van de aanwezige therapeuten om zo voor u zelf te ondervinden wat u prettig vind en bij u past.
Naast consult en behandeling kunnen zij u ook informeren over de verdere mogelijkheden die zij in hun praktijk nog kunnen aanbieden.

LEZINGEN
Op iedere spirituele beurs worden er interessante lezingen gegeven.
Dit kan over verschillende onderwerpen gaan.

De lezingen op de spirituele dagen zijn GRATIS.

HERMAN VONK
Paranormaal medium
website
WORKSHOP, MEDITATIE OF HEALING
Enkele standhouders bieden ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld mee te doen aan een workshop, meditatie of een (drum)healing, hiervoor kunt u zich dan opgeven bij de desbetreffende standhouder.

Indien u hieraan wilt meedoen kunt u zich opgeven bij de desbetreffende standhouder.
Deze zal u informeren over de mogelijkheden en de kosten.

HET AANBOD
Het aanbod van standhouders kan verschillen per beurs, het kan dus voorkomen dat niet alles wat genoemd is ook daadwerkelijk aanwezig is die dag, het aanbod verschilt per beurs.

CONSULTEN EN BEHANDELINGEN
De standhouders bieden u een kennismakingsconsult / behandeling aan, hiervoor mogen zij maximaal een bijdrage van €20,00 vragen per consult/ behandeling.
Kennismakingsconsulten zijn korte consulten.

ENTREE
De entree van onze beurzen bedraagt € 3,00 dit is inclusief de toegang tot de lezingen.

Kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee naar binnen, natuurlijk wel onder begeleiding van ouders.